10 Aralık 2012 Pazartesi

Dudaklar & Lips

   Dudakların fazla sekil değişikliğine uğratmadan duruma göre boyanmalıdır. Günlük hayatımızda abartmamalı, Film çekimlerinde karektere göre ufak tefek değişiklikler yapılabilir.

   Yüze karekterini kazandıran en önemli yerlerden biri dudaklardır. Güzel görünmeli doğal olmalıdır. Kalın dudağa sahip isek ve bunu ince göstermek istiyorsak, Fondöten ve pudra işleminden sonra dudak kalemi ile dudak çizgisinin iç kısmından çizgi çekip uygun bir renkle boyanmalıdır. Kalın dudakların tersine dudaklarınız ince hatlara sahip ise ve sizde dolgun görünmesini istiyorsanız, yüze ve dudaklara baz uygulandıktan sonra dudak çizgisinin hemen dışınan rujunuzun rengine uygun kalem ile hat çizip içini ruj ile boyanmalı gerekirse parlatıcıda sürebilirsiniz.

   Dudak şekillerinde istenmeyen kıvrımlar var ise bunlarıda kapatıcı ile yani fondöten ve pudra ile kapatıp kalem ile kıvrımı istediğimiz yönde çizip şekillendirip  soft bir rujla boyanmalıdır.



   Your lips are painted according to the situation without much change in shape. Overestimate our daily lives, minor changes can be made according to shooting movies characters.

   One of the most important places-to-face-saving character of lips. Should look beautiful naturally. And that if we want to show thin thick lip, lip line with lip liner after the Foundation and powder away from the inside of the line should be painted a suitable color. In contrast to the lips thick lips with fine lines and you want to appear fuller, just outside the lip line after applying on face and lips lipstick lipstick and painted to match color of the inside of the need to draw lines with pencil and rinse aid can take.

   If you have unwanted folds, ie, it forms the lip concealer foundation and powder them way off the draw with a pencil shape and a soft bend in the direction we want to be painted with lipstick.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.