2 Aralık 2012 Pazar

Sivilceler İçin & For pimples

Yüzünüzdeki sivilcelerden kurtulmak mı istiyorsunuz. İşte size üç tarif.



Birinci Tarif
Malzemeler: Bir fincan gül suyu, yarım limonun suyu, bir fincan maden suyu, miktarını orantılı bir şekilde siz de ayarlayabilirsiniz. Bir şişeye koyup serin bir yerde mesela buzdolabında saklıyabilirsiniz. Bu karışımı tonik gibi ıslatılmış pamuk parçasına döküp sabah akşam temiz yüze uyguladığınızda bir süre sonra sivilcelerinizin kuruduğunu cildinizin gözeneklerininde sıkılaştığını göreceksiniz.

İkinci Tarif
Malzemeler: Yaklaşık iki yemek kaşığı yoğurt, bir tatlı kaşığı sıkılmış limon suyu, iki çay kaşığı talk pudrası.
Bunları bir kapta karıştırıp, hafif bir macun şekline geldiğinde sivilcelere uygulanır. Sivilceleriniz eğer çok yoğunsa maske gibi uygulayıp bildiğiniz gibi göz ve dudak çevresine sürmeyin açıkta bırakın. Eğer siviceler belli aralıklardaysa yanlız sivicelerin üzerine uygulayın kuruyuncaya kadar bekleyin. Bol suyla durulayıp havlu kağıtla kuruladıktan sonra, gül suyu ile tonik gibi yüzünüze sürün.

Üçüncü Tarif
Malzemeler: Yarım fincan soğuk süt, bir yemek kaşığı limon suyu, bir tatlı kaşığı kadar talk pudrası.

Bunları karıştırıp macun haline getirin. Sivilcelerin olduğu kısma sürün ve kurumasını bekleyin. Sonrasında da bol suyla durulayıp arından gül suyu ile yüzünüzü tonikleyin.


Do you want to get rid of acne on your face. Here are three recipes.

First Recipe
Ingredients: One cup of rose water, half lemon juice, a cup of mineral water, in proportion to the amount you set. Hide it in a cool place such as a bottle, and a refrigerator. Pour this mixture on a piece of cotton soaked in like a tonic after a period of morning and evening, apply a clean face skin pores shrink pimples dried up.

Second Recipe 
Materials: about two tablespoons of yogurt, a teaspoon of squeezed lemon juice, two teaspoons of talcum powder. 
Mix them in a bowl, a mild form of paste is applied when the blisters. As you know, if you apply too intense, such as pimples mask around the eyes and lips Do not leave exposed. If you switch on sivicelerin follow a certain range, alone, wait until it dries. After drying with paper towel, rinse with plenty of water, rose water and apply to your face as a tonic.

Third Recipe
 Ingredients: ½ cup cold milk, a tablespoon of lemon juice, one teaspoon of talcum powder. 
Turn them into a paste mix. Apply the throttle and allow it to dry pimples. Rinse with plenty of water after tonikleyin then mark your face with rose water.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.